Berlin 2017 Dag 5, Lördag 5e Aug

Tempelhofer feld. Det blev dagens första utflykt. En gammal flygplats som är nerlagd men där dom bevarat området så landningsbanornas asfalt är kvar och alla gräsområden har vuxit vilt så det fanns massor med fåglar och fjärilar och massor med ljud ifrån syrsor.
Hela området är en plats för olika rekreationsaktiviteter. Dom har delat upp det i olika områden. Vissa områden är till för grillning andra för skärmflygare och så fanns det olika platser med stängsel där man kunde rasta hundar.
Det var även uppmärkt i asfalten olika banor för om man ville åka rullskridskor, springa eller cykla.
Det var som att hamna ute på landet fast man var mitt inne i stan. Skönt område för avkoppling.

Därefter tog jag en promenad till Populus Coffee. Kom även här mitt i lunchen så det var rätt stressigt där. Jag prövade en kopp Gishubi. En burundisk böna med smaker utav earl gray, persika, krusbär och honung. Te smaken tar över i den här men man känner helt klart krusbärssmaken också när kaffe svalnat lite.

(C) JimmyB.se – Do not steal or alter my photos!)     (Leave a comment or a mail to info@jimmyb.se if you want a copy)

(C) JimmyB.se – Do not steal or alter my photos!)

Blev inte så mycket med gjort idag. Letade reda på vart bussen till flyget skulle gå ifrån imorgon och det låg en donken precis där så det blev dagens middag.
Den här donken var inte som andra. Första jag såg när jag gick in var två interaktiva bord med projektor ovanför.
Dom har redbull på menyn och så hade dom ett ordentligt café. Åt en signatur? Hamburgare som var en ordentlig köttpuck. Inte alls som dom vanliga donken burgarna brukar vara. Hoppas den kommer till Sverige också. Men vilket kaos det blev när jag försökte byta till mig en banan milkshake istället för vanlig dricka. “Du får byta till milkshake men inte den med banan”. Och det var ingen som sa eller stod någonstans att det skulle vara grädde på den. Bläsch. Utanför hittade jag en mycket liten starbucks som ni kan se i bilderna nedan. Tyckte var lite kul med en liten Starbuckskiosk. Hittade lite spännande arkitektur att fota också. Fina Waldorf Astorisa och en cool byggnad precis bakom med spännande former. 
Är på hotellet nu och bara vilar inför morgondagens resa hem. Ska bli riktigt skönt att få komma hem.

(C) JimmyB.se – Do not steal or alter my photos!)

(C) JimmyB.se – Do not steal or alter my photos!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *